Képzeld el, hogy Keanu Reeves lazán betoppan a helyedre halat és sültkrumplit enni... nos, pontosan ez történt tavaly a hertfordshire-i Tringben található The Robin Hood tulajdonosaival.

Az 58 éves filmsztár meglepetésszerűen ellátogatott a közkedvelt létesítménybe, hogy élvezze a tipikusan brit ételeket, és örömmel állt meg egy kis beszélgetésre a bár személyzetével. Laura Rolfe pultosnő nem hitt a szemének, amikor a sztár 12:30 körül besétált az ajtón, mivel a személyzet éppen a szokásos szombati kiszolgálást végezte.

"Az ajtó kinyílt, és ő volt az!" - lelkendezett a nő Metro.co.uk-nak - "Odajött a bárpulthoz, rendelt egy sört (Seafarers Ale), és csak ment a sarokba. Halat és sültkrumplit rendelt és Nat pásztor pitéjét" - osztotta meg a nő.

"Amikor levettem az evőeszközöket, megkérdeztem: "Ó, valaki más is csatlakozik Önökhöz?", de azt mondta: "Nem, mindkettőt meg akarjuk kóstolni". Valaki mással volt. Feltehetően egy sofőrrel vagy egy barátjával, talán?"

Laura azt mondta, hogy békén hagyta a színészt, mert "megérdemli, hogy leüljön és élvezze az ebédjét, mint bárki más".

De, ahogy azt el lehet képzelni, a konyhában dolgozó két fiú nagyon izgatott volt! Laura elmondta, hogy miután Keanu befejezte az ebédjét, tovább bizonyította, hogy ő a legkedvesebb celeb a világon, mivel átment a bárpulthoz, és besétált a konyhába. A színész kezet fogott a konyhában dolgozó két sráccal, és megköszönte nekik az ebédjét. De nem állt meg itt, hanem azzal örvendeztette meg a dolgozókat, hogy a bárpult mögött pózolt néhány fotóhoz.

"Az egyik szakácsunk annyira izgatott volt, hogy úgy nézett ki, mint aki mindjárt elájul" - viccelődött Laura - "(Keanu) Nem magyarázta meg, miért jött Tringbe, de nem is kérdeztem. Amikor a vendégek bejönnek, joguk van leülni és mgukban ebédelni, anélkül, hogy bárki is kérdezősködne a dolgaikról."

Keanut "kedves" emberként üdvözölte, de hamarosan kiment az ajtón, "és ennyi volt!".