Megérkezett a Blizzard Entertainment nagysikerű videojátékai, képregényei és regényei alapján készülő Warcraft első képe.

Bár a film premierje csak közel egy év múlva esedékes, megérkezett a Warcraft: A kezdetek első képe, melyen az ork Orgrimet láthatjuk. A népszerű videojáték rajongói egy kicsit talán megnyugodhatnak, ugyanis remekül fest a karakter. Ez nem véletlen, ugyanis Orgrimet ugyanaz a szakmai stáb kelti életre, mint a Bosszállók: Ultron kora Hulkját.

A filmet Duncan Jones rendezi, míg Ogrim szerepében Robert Kazinskyt láthatjuk majd. A képet Jones osztotta meg a személyes Twitterén, melyhez az alábbi szöveget mellékelte:

"Micsoda megkönnyebbülés, hogy végre legalább valamit megoszthatok a Warcraftról, amit mindannyian láthattok."

De a rendező nem érte be ennyivel, és néhány perccel később egy újabb fotót osztott meg a film kapcsán, melyet a galériánkban láthattok.

A Warcraft: A kezdetek az eredeti tervek szerint 2015 végén került volna a mozikba, de az alkotók végül 2016. március 11-ére tolták a premier dátumát. A film főbb szerepeiben olyan színészeket láthatunk majd, mint Ben Foster, Paula Patton és Dominic Cooper.