Továbbra is Baby Yoda a sztár A mandalóri sorozatban, habár a második évadban már tett néhány olyan dolgot, amivel a túl érzékeny nézőknél kihúzta a gyufát. De a népszerűsége egyelőre töretlen. A legutóbbi epizódban pedig már lényegében lopott is az erő segítségével. Méghozzá egy adag süteményt. Amit most meg is lehet vásárolni.

A legutóbbi részben egy iskolába is ellátogattak hőseink, ahol Baby Yoda kiszúrt egy adag süteményt az egyik tanulónál. Az azonban nem akarta megosztani vele, így ő végül az erőt hívta segítségül. Ezzel sokak szemében a filmtörténelem legcukibb lopását követte el, már ha egyáltalán lehet ilyet…

Azt viszont nem lehet elvitatni tőle, hogy a sütemény valóban elég guszta volt. És szerencsére nem csak guszta, de valódi is, vagyis nem csak egy messzi-messzi galaxisban lehet rábukkanni.

Hanem a Williams Sonoma cég kínálatában is, akik kaptak az alkalmon és piacra dobták a süteményt. Valójában egy kék makaronról van szó, amelyet vaníliakrémmel készítenek el. A Lucasfilm hivatalos nevet is adott neki: The Mandalorian Nevarro Nummies.

Sajnos azonban a cég nálunk nem forgalmazza az édességet, így nekünk be kell érnünk saját készítésűvel. Ami talán nem is baj, mert a The Mandalorian Nevarro Nummies egy dobozáért 50 dollárt is elkérnek…