Készül a Szex és New York 3

A Szex és New York sorozat és filmek sztárja, Sarah Jessica Parker árulkodó Twitter bejegyzést osztott meg a világgal.

Minden bizonnyal rajongók milliói várták már, és úgy tűnik, elérkezett az idő, Sarah Jessica Parker ugyanis Twitterén voltaképpen megerősítette, hogy úton van a Szex és New York harmadik része.

A bejegyzéshez természetesen egy fotót is posztolt, melyben Carrie Bradshaw stílusában felöltözve épp elhagyja a Bloomingdales New York-i üzletét.

"Nos, azt hiszem a macska kidugta fejét a (kis barna) táskából. Szokás szerint mindenről informálni fogunk benneteket, amennyiben módunk van rá. Addig is szigorú hallgatási szabályok kötnek."

Az eredeti Szex és New York széria 2004-es záró epizódjáig hat évadot ért meg, melyet további két film követett. Míg az első film a maga 90 millió dolláros bevételeivel kimondottan szépen teljesített, addig a második epizód mindössze 21 millióig jutott. A széria a kétezres években spin-offot is kapott The Carrie Diaries címmel, azonban két évad után 2006-ban elkaszálták a műsort.

A harmadik rész bejelentését a közelmúltban ugyan nem előzte meg komoly hírverés, azonban tavaly februárba a sorozat atyja, Michael Patrick King elmondta, hogy úgy gondolja, már csak egy történet maradt, amit érdemes elmesélni Carrie-ről. Szintén tavaly, de már októberben a korábban Bradshaw asszisztensét alakító Jennifer Hudson pedig arról nyilatkozott, hogy tárgyalásokat folytatott a harmadik résszel kapcsolatban.