Kevin Spacey elmesélte Jack Nicholson vicces kokainos anekdotáját

Jack Nicholson nemcsak Hollywood egyik legnagyobb élő legendája, hanem partiarca is.

Mindezze kapcsolatban Kevin Spacey mesélt el egy humoros anekdotát, amely még A Prizzik becsülete forgatásán történt, és amelyet még a film hangmérnöke, Dennis Maitland mondott el neki is, és melyről most a JoBlo számolt be.

Maitland még a Missouri fejvadász kapcsán dolgozott együtt Nicholsonnal, egy személyes találkozó során pedig rendkívül lelkes volt, hogy ismét közös projekten dolgoznak együtt a színésszel. “A Missouri fejvadász, Jézusom! Elment az eszünk abban a filmen, szent sz*r! Csoda, hogy még élek. Annyi drog volt bennem, teljesen be voltunk tépve!” - mondta Nicholson, miközben a ruháit hajtogatta, majd váratlanul egy zacskó kokain hullott ki az egyik nadrág zsebéből.

Spacey elmondása szerint a levegő ekkor megdermedt, majd Maitland és Nicholson is hosszasan meredtek a zacskóra, mire a színész csak annyit mondott: “A Missouri fejvadász óta nem hordtam ezt a nadrágot!”

dráma | western

A Missouri fejvadász című westernben a marhatolvajlásból élő Tom Logan egy vonatrablást követően farmot vásárol, hogy így leplezze bandája ténykedését. A környék egyik... több»