Kibékült Stallone és felesége, lefújták a válást

Sylvester Stallone és felesége, Jennifer Flavin úgy döntöttek, hogy kibékülnek, kevesebb mint egy hónappal azután, hogy az egykori modell beadta a válókeresetet. Flavin képviselője kizárólag a Page Sixnek nyilatkozott.

"Úgy döntöttek, hogy újra találkoznak otthon, ahol beszélgettek, és sikerült rendezniük a nézeteltéréseiket" - mondta a szóvivő - "Mindketten rendkívül boldogok". A Page Six megerősítheti, hogy a héten benyújtott végzést - amelynek célja a válási eljárás felfüggesztése - azért nyújtották be, mert a pár rendezi a dolgokat.

Azt is elmondták, hogy a throwback fotó, amelyet a 76 éves Stallone hétfőn posztolt magáról és az 54 éves Flavinről kézen fogva, "a maga módján utalt arra, ami következik".

A Rocky sztárja és a Serious Skincare alapítója 25 éve, 1997 óta házasok, és három közös lányuk van: Sophia, 26 éves, Sistine, 24 éves és Scarlet, 20 éves.

Flavin megdöbbentő módon augusztusban adta be a válókeresetet a Tulsa King sztárjától a flangói Palm Beach megyében, és nem sokkal később már a jegygyűrűje nélkül látták. Stallone ezután úgy tűnt, hogy végleges lépéseket tett a szakítás bebetonozására, amikor eltakarta két tetoválást, amit felesége tiszteletére csináltatott.

Több pletyka is keringett arról, hogy Stallone-ék miért csinálták vissza a szakítást - a Page Sixnek pedig nem árulták el a szakítás pontos okát. A források azonban korábban azt állították, hogy a házaspár nagyot veszekedett a Rambo sztár új kutyájának megszerzésén. A bennfentesek állítása szerint a beszélgetés állítólag "rendkívül heves vitához vezetett, amely más problémákat is felvetett" a házasságukban.

Stallone később cáfolta ezeket a pletykákat, és a TMZ-nek azt mondta: "Nem egy ilyen jelentéktelen vita miatt vetettünk véget a kapcsolatnak", mielőtt elismerte, hogy valóban nem értettek egyet abban, hogy "hogyan gondoskodjanak a kutyáról", tekintve, hogy gyakran utaznak és két otthonban élnek.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Sly Stallone (@officialslystallone) által megosztott bejegyzés