Megjelent a Marvel új Star Wars képregény kiadványa, amely számos eddig megválaszolatlan kérdéssel szolgál a franchise rajongói számára, főként azzal, hogy miként is vált Ben Solo Kylo Renné.

Az ugyan eddig is tudható volt, hogy Han Solo fiát maga Luke Skywalker képezte Jedivé, az azonban eléggé ködös volt, miként is sodródott a fiú az erő sötét oldalára. Ezen a ponton szeretnénk is megjegyezni, hogy alábbi cikkünk cselekményleírást tartalmaz.

A The Ries of Kylo Ren utolsó epizódjában Ben Solo Ren lovagjainak társaságában egy ritka lelet után, a Mindsplinter után kutatnak a Mimban bányaholdon. Ben szemtanúja lesz, ahogy új mestere lemészárolja az ártatlan mimbaniakat annak ellenére, hogy korábban szavatolta az épségüket.

A küldetés pedig akkor vesz váratlan fordulatot, amikor Ben korábbi társai körbekerítik őt, és megpróbálják visszafordítani az erő fényes oldalára. A csata közben pedig nem csupán a Jedikkel végez, hanem a lovagok vezetőjével is, akit egyszerűen csak Rennek hívnak. A kiadvány utolsó képsoraiban pedig az is látható, ahogy a fiatal lovag elkészít az ikonikus “keresztvassal” ellátott vörös fénykardját.