Kiderült, ki lehet az Öngyilkos osztag 2. nemezise

Nemrég biztossá vált, hogy egy darabig nem készül önálló film Deathstroke karakteréhez – ám a friss pletykák szerint a bajkeverő feltűnik a készülő The Suicide Squad – Az Öngyilkos osztagben, hogy szembenézzen a Task Force X-szel, ami azért elég jól hangzik.

Bár a filmet hivatalosan jövő ígérték, úgy tűnik, tolódni fog egy kicsit: a produkció most kapott két új írót David Bar Katz és Todd Stashwick személyében, akik a rendező Gavin O'Connorral írják újra a forgatókönyvet. A Warner és a DC Films természetesen sürgeti a dolgot, ami annak fényében, milyen jól hozott a kasszához az előző rész, egyáltalán nem meglepő.

Az új információ, miszerint a Joe Manganiello alakította Deathstroke is feltűnik a filmben, remélhetőleg egyrészt felvillanyozza rajongókat, másrészt azt jelentheti, hogy a film körül lázas munka folyik. A karakternek pedig ez remek bemutatkozási lehetőség lenne, mert már jó ideje ügyködnek azon is, hova és hogyan csempésszék be.

A hír egyébként a színésztől származik, aki nemrég az Oz Comic Conon járt, és azt mesélte pár rajongóknak, hogy szerepel majd az Öngyilkos osztag 2-ben. Ugyan a hírt senki sem erősítette meg hivatalosan, illetve semmilyen más, kézzelfogható bizonyíték nincs rá, így most még érdemes csak szóbeszédként számon tartani – de egyáltalán nem tűnne logikátlan lépésnek sem az írók, sem a rendező, sem a stúdió részéről.

Az a lényeg, hogy a film íródik, és zajlanak körülötte az események – és amikor itt az ideje, akkor úgyis minden fontos információt meg fogunk tudni.