Kiderült, kit alakított Tom Hardy a Star Wars VIII-banA kép forrása: GameStar

A brit ikon Daniel Craig nyomdokaiba lépett Az utolsó Jedikben.

Bár arról eddig is tudni lehetett, hogy Tom Hardy és Vilmos herceg is szerepelt a Star Wars: Az utolsó Jedikben, a részleteket homály fedte. Vilmos jelenetét végül kivágták, de Hardy az Instagram oldalán megosztott egy fotót, mellyel leleplezte az egyébként nyilvánvalót, ugyanis a filmben az egyik rohamosztagosként láthattuk. Azt azonban továbbra is homály fedi, hogy melyik jelentben tűnt fel. A szóban forgó fotót idelent találjátok.

Az utolsó Jedik a múlt heti premierjét követően hatalmasat kaszált, az Államokban minden idők második legjobb, míg hazánkban minden idők legjobb nyitóhétvégéjét produkálta. Bár a kritikusok kimondottan szerették a filmet (RottenTomatoes: 93 százalék), a nézők körében meglehetősen vegyes fogadtatásra talált.

A Rian Johnson rendezésében bemutatott Star Wars: Az utolsó Jedik már a mozikban. Ha már láttad a filmet, és szeretnél páros mozijegyet nyerni, még csatlakozhatsz a legújabb nyereményjátékunkhoz. Elég megírnod a véleményed a filmről ide kattintva, és automatikusan bekerülsz a hétfői sorsolásba.

 

Look at him playing with us!!! #tomhardy #starwars repost: @tomhardy

TOM HARDY (@tomtomhardy) által megosztott bejegyzés,

Dec 17., 2017, időpont: 11:25 (PST időzóna szerint)