Kiderült, meddig kell még várnunk a harmadik Pókember-filmre

Mióta a Marvel moziverzum részét képezi, új erőre kapott Pókember is. Eddig a Bosszúállók-mozik mellett két önálló filmet kapott a Sony-Disney kooperáció részeként a falmászó, de úgy tűnik, a harmadikra egy picit többet kell várnunk, mint eddig gondoltuk.

Tom Holland jelenleg az Uncharted mozi forgatásán dolgozik, így az eredetileg idén nyárra tervezett Pókember: Nincs hazaút forgatást már csak ezért is el kellett napolni. Jelen állás szerint valamikor ősszel kezdődhet majd meg a munka.

Az eredeti tervek még egy 2021. júliusi premierről szóltak, ám ezt előbb 2021. novemberére halasztották. Most pedig ezen módosított a Sony, akik bejelentették, hogy a harmadik Pókember-mozi csak 2021. december 17-én debütálhat majd a vásznon.

Arról egyelőre keveset tudni, hogy miként folytatódik majd Peter Parker kalandja, de bizonyára egyenes folytatást kap a tavalyi Pókember – Idegenben . Mint ismert, annak végén a haldokló Mysterio ország-világ előtt felfedte Pókember kilétét. Ez pedig izgalmas új kalandokat vetít előre.

A premierdátum-módosítást egyébként órákkal azután jelentette be a Sony, hogy a Disney alaposan felforgatta a saját premiernaptárát. Abban helyet kapott az Avatar 4 mellett három új, még meg nem nevezett Star Wars mozi is.