Kiderült, mikor jön streamingre az Avatar 2

Pandora hamarosan a nappaladiba költözik. Megvan, mikortól lesz streamelhető az Avatar: A víz útja.

Kiderült, mikor debütál a Disney+-on James Cameron sikerfilmje, az Avatar: A víz útja. A várva várt sci-fi eposz június 7-től lesz elérhető a Disney+-on. Észak-Amerikában ráadásul egyszerre debütál az HBO Max-on is.

A Disney+ és a Max közötti streaming-üzlet egy tavaly kötött szokatlan megállapodás eredménye, amely lehetőséget biztosít a Max számára, hogy a 2022-es megjelenési év során a stúdió címeinek felénél a Disney+ és a Hulu streaming-ablakokon osztozzon. Ez a különösen izgalmas az Avatar rajongói számára, hiszen nem kell majd előfizetniük egy további streaming szolgáltatásra, csak hogy otthonuk kényelmében élvezhessék a folytatást. 

Bár ez a bejelentés nem részletezi a hazai piacot, a korábbi tapasztalatokból kiindulva gyakorlatilag biztosra vehetjük, hogy a film a magyarországi Disney+-on is június 7-én debütál.

akció | fantasy | kaland | sci-fi | thriller

Közel 13 évvel az Avatar első részének bemutatása után James Cameron elkészítette a folytatást, amely Pandora rejtett vízi világába kalauzolja a nézőt. Jake és Neytiri... több»