Nem sokkal az eredeti nyelvű trailer után itt a Matthew Vaughn által vászonra álmondott Kingsman franchise előzményfilmjének magyar szinkronos előzetese. A King's Man: A kezdetek jövő év februárjától a mozikban! 

 

Befutott Matthew Vaughn (X-Men: Az elsők) rendezésében készülő, jövő év elején a magyarországi mozikban is debütáló King's Man: A kezdetek magyar előzetese. Mivel előzményfilmről van szó, a franchise korábbi részeinek főszereplői ezúttal nem tűnnek majd fel, de a casting során nem fogták magukat vissza a stúdiónál, és olyan sztárokat szerződtettek a film élére, mint Ralph FiennesStanley TucciCharles DanceDaniel BrühlGemma ArtertonMatthew Goode és Aaron Taylor-Johnson.

 

A Mark Millar képregényein alapuló film cselekménye a huszadik század hajnalán játszódik majd, amikor néhány lángelme egy pokoli tervet készül végrehajtani, ami milliók halálához vezethet. Bár a világ jövője a tét, csak egy arisztokrata grófon és segítőjén múlik, hogy bekövetkezik-e a katasztrófa.

 

A film rendezői székét Matthew Vaughn foglalhatta el, aki Jane GoldmanKarl Gajdusek és Dave Gibbons mellett a forgatókönyv megírásából is kivette a részét.

A King's Man: A kezdetek 2020. február 13-tól látható a hazai mozikban. A friss magyar szinkronos előzetest idelent nézhetitek meg.