King's Man: A kezdetek - Itt az első filmelőzetes!

Jövőre a mozikban a Kingsman franchise előzményfilmje, a frappánsan csak King's Man: A kezdetek címre keresztelt produkció, melyhez megérkezett az első előzetes.

Bár a King's Man: A kezdetek jövő februári premierje sajnos még odébb van, a Disney azonban előrukkolt a film első kedvcsinálójával, melyből azért már lehet némi sejtésünk, milyen produkcióra is számíthatunk.

Az eddig két résszel ellentétben a  Kingsmanek előzménytörténetét ismerhetjük majd meg, vagyis Töki és Harry feltűnésére ezúttal nem kell számítanunk, de bőven lesz utánpótlás. Az alábbi trailer remekül hozza a korábbi filmek hangulatát, Matthew Vaughn-nak pedig a sikeres epizódok után nem is volt oka arra, hogy változtasson a bevált recepten.

Ami a történetet illeti, néhány zseni bűnöző azt tervezi, hogy olyan háborút robbantson ki, mely  akár az emberiség vesztét is okozhatja. A Ralph Fiennes által alakított nemest azonban nem olyan fából faragták, hogy ne kövessen el mindent a terv megakadályozásának érdekében. Társa, az újonc (Harris Dickinsont), akinek szintén nem kell a szomszédba mennie motivációért, hogy megfeleljen mentora előtt.

Az említettek mellett a film főbb szerepeiben olyan sztárokat láthatunk majd, mint Stanley TucciCharles DanceDaniel BrühlGemma ArtertonMatthew Goode és Aaron Taylor-Johnson.

A King's Man: A kezdetek február 13-tól látható a hazai mozikban. Nézzétek meg a filmelőzetest idelent!