Bár az utóbbi időben meglehetősen csendes volt A mandalóri háza tája, nemrégiben kiszivárgott a harmadik évad előzetese.

A bejátszás egyelőre a Twitteren érhető el nem túl jó minőségben, az mindenesetre már ennyiből is megállapítható, hogy a harmadik évad jócskán bővelkedik majd akciójelenetekben.

Noha még a harmadik évad megjelenése is várat magára, a közelmúltban Jon Favreau arról beszélt, hogy már gőzerővel dolgozik a negyedik évad forgatókönyvén, amely mélyebben feltárja majd a mandalóriak világát.

“A televíziózással nagyon szerencsések vagyunk, hogy nem kell a dolgokat másfél, két órába, két órába sűríteni. Lassan mesélhetjük el a történeteket. Az, hogy Dave Filoni a Ahsokán dolgozik, nagyban befolyásolja az írást, amikor az első évadot írtam, bármit megtehettem. Most ki kell találnunk, hogy miért vannak bizonyos mandaloriak, akik sisakot viselnek, és vannak, akik nem viselnek sisakot, mi történik Mandalore-on, mit csinál Bo-Katan éppen akkor? Mit gondol erről? Hol van a Sötétkard? Szóval ez tényleg nagyon termékeny terepet teremt a képzeletnek, a történetmesélésnek” - mondta Favreau korábban.

A mandalóri 3. évadának premierjére a tervek szerint 2023 februárjában kerül sor.