Kiszivárgott a Rambo 5 teljes sztorija

Már eddig is tudtunk valamit a Rambo 5: Utolsó vér történetéről, de nemrég a forgatókönyv és a történet új részletei szivárogtak ki az interneten – amelyekben ugyan sok újdonság vagy nagy csavar az eddigiekhez képest nincs, de árnyalják egy kicsit a már ismert történetet.

Vigyázat: a cikk SPOILERT tartalmazhat, így ha szeretnél semmit sem tudni az utolsó Rambo-filmről, akkor ne olvass tovább. Ha pedig igen, akkor: John Rambo visszavonult, és megpróbál a lehető legnormálisabb életet élni az arizonai Bowie-ban, ám súlyos poszttraumás stresszben szenved, köszönhetően elég mozgalmas és kegyetlen életének. Egy farmot művel, és a városban mindenféle kisebb és nagyobb munkát elvállal.

Hogy mentális állapota helyre jöjjön, rendszeresen találkozik egy Maria nevű ápolónővel, aki minden tőle telhetőt megtesz, hogy a férfi jobban legyen.

A netre kiszivárgott információk szerint a film azzal a jelenettel indul, amikor a 29 éves Carment (Paz Vega) és húga, Melissa Delago-t fényes nappal megtámadják és egy kisbuszba tuszkolják. Carmen megszökik, ám Melissát magukkal viszik az emberrablók. Amikor Rambo számára egyértelművé válik, hogy az elrabolt gyerek ápolónője lánya, sutba dobja a nyugodt életet, és elindul, hogy levadássza az ezért felelős gazembereket.

A film következő részében Rambo felkutatja és megtalálja a mexikói kartellt, ami az eset mögött áll – és bár teljes erőbedobással megy a harcba, csúfos vereséget szenved, és kis híján agyonverik. Carmen találja meg, viszi haza és ápolja heteken keresztül, amíg felépül – végül úgy döntenek, hogy együtt indulnak ismét harcba a drogbárók ellen.

Ezek a történetrészletek akár igaznak is tűnhetnek, bár meg nem erősített forrásból származnak. Mindenesetre tökéletesen illenek abba, amit eddig tudtunk a készülő Rambo-filmről, aminek ugyan pontos premierdátuma még nincs, de valószínűleg valamikor 2019 őszén kerül majd a mozikba. Az biztos, hogy egy igazi, klasszikus Rambo-féle visszatérésre és hattyúdalra számítsunk.