Kiszivárgott a Trónok harca előzménysorozatának logója?

Idén május végén lezárult az utóbbi évek legsikeresebb sorozata, a Trónok harca. A befejező évaddal a nézők egy meghatározó része egyáltalán nem volt megelégedve, mostanra azonban teljesen elült a por, amelyet számtalan felháborodott rajongói vélemény vert fel korábban.

Az HBO csakis a jövőbe tekint, ennek pedig misem lehetne ékesebb bizonyítéka, hogy már gőzerővel zajlanak a franchise spin-off sorozatának munkálatai. És bár egyelőre sem az új sorozat szinposzisával kapcsolatban nincsenek egyelőre információk, sem pedig kiszivárgott forgatási fotók nem jelentek meg eddig, a Watchers on the Wall rajongói portálnak sikerült megszereznie egy képet, amelyen a cím és a logó szerepel.

A spin-off feltehetően a Bloodmoon címet viseli majd, és bár szemmel láthatóan az embléma vizuálisan eléggé kezdetlegesen néz ki, fontos megjegyeznünk, hogy mindeddig a stúdió semmilyen hivatalos információt nem adott ki a fenti információkkal kapcsolatban.

Maga George R. R. Martin korábban A hosszú éjszaka címet javasolta a sorozatnak, amely végül a Trónok harca nyolcadik évadának szerepelt epizódcímként. Martin azt is elárulta, hogy az új spin-off sorozat cselekménye bár Westerosban játszódik majd, a történet több ezer évvel korábbra repíti vissza a nézőket, egy szinte teljesen más világba. „Nem lesz Királyvár, se Vastrón, se Targaryenek. Vayria épp egy felemelkedő birodalom a sárkányokkal” – jegyezte meg a szerző.

Az új sorozatért showrunnerként Jane Goldman felel majd, a rendezői széket pedig S.J. Clarkson foglalja majd el. A stáblista persze egyelőre nem teljes, de várhatóan olyan nevek is felbukkannak majd, mint Naomi WattsNaomi AckieDenise GoughMiranda RichardsonJosh WhitehouseJamie Campbell BowerSheila AtimIvanno JeremiahAlex Sharp és Toby Regbo.