Kiszivároghatott az Obi-Wan sorozat premierdátuma

Update: A Disney+ időközben bejelentette a premierdátumot, május 25-én érkezik az Obi-Wan Kenobi.

Hónapokkal azután, hogy Ewan McGregor megerősítette, hogy az Obi-Wan Kenobi forgatása hivatalosan is befejeződött, Brandon San Giovanni, a Disney vezetője egy azóta törölt tweetben kiszivárogtatta a széria premierdátumát.

Miután több portál is felfigyelt rá, San Giovanni törölte az említett tweetet (mely lényegében leleplezte a májusi premiert) az idővonaláról, mielőtt Twitter-fiókjának státuszát nyilvánosról védettre változtatta volna. A Hollywood Reporter később megerősítette, hogy a közelgő Disney+ limitált sorozat premierje valóban valamikor idén májusban lesz, és bár a konkrét napot még mindig nem jelentették be, elég nagy esély van arra, hogy 2022. május 4. (azaz a Star Wars napjára) lesz a nagy nap.

"Szerintem nem fog csalódást okozni. Szerintem jó lesz. Nagyon jól éreztem magam a forgatáson, és néhány igazán csodálatos, kedves emberrel dolgoztam együtt. Az új technológia, amit alkalmaztunk, nagyon klassz, és más élmény volt, mint az eredeti három film elkészítése" - mondta el korábban a sorozat sztárja, Ewan McGregor.

Ameddig a trailerre várunk, idelent mutatjuk a videót az eseményről, ahol hivatalossá vált, hogy McGregor visszatér a korábbi szerepéhez.

akció | kaland | sci-fi

 Egy önálló sorozat keretein belül tér vissza a Star Wars franchise egyik legközkedveltebb karaktere, Obi-Wan Kenobi, akit ismét Ewan McGregor alakít. több»