Koronavírus: Seth Rogen megosztó megjegyzésétől hangos a közösségi média (videó)

Alaposan felkavarta Seth Rogen az állóvizet az idei Emmy-gálán, a színész ugyanis aggodalmát fejezte ki a szervezők felé a rendezvény biztonságát illetően.

Seth Rogen az első díjat vezette fel, még mielőtt azonban bárkit is a színpadra szólított volna, kissé humorosan, ámde némi szigorral a hangjában értetlenségét fejezte ki, hogy nem egészen van rendben, hogy a koronavírus-járvány kellős közepén ilyen sokan gyűltek össze a rendezvényen.

“Hadd mondjam el, hogy túl sokan vagyunk egy ilyen kis helyiségben. Azt mondták, hogy ezt kültérben rendezik majd meg. Hazudtak nekünk. Miért van tető a fejünk felett? Sokkal fontosabb volt, hogy legyen három csillár a fejünk felett, minthogy ne öljük meg Eugene Levy-t ma este?!” - mondta Rogen.

A felszólalásra egyébként rengeteg reakció érkezett a közösségi platformokon, a legtöbben egyetértésüket fejezték ki a színész mellett. A szervezéssel kapcsolatban egyébként csakugyan arról volt szó, hogy az idei gálát nem a Microsoft Színházban, hanem az L.A. LIVE szabadtéri helyszínén rendezik meg.