'Kövér vagyok... Ezt elb*sztam': A Harry Potter ikonikus színésznője csípős őszinteséggel beszélt önmagáról

Miriam Margolyes színésznőt a legtöbben alighanem a Harry Potter-filmek Bimba professzoraként ismerik, aki egy friss interjúban hatalmas őszinteséggel beszélt a saját megjelenéséről.

A színésznő a How to Fail című podcast vendége volt, amelyben többek között említést tett arról, hogyan hatott az étrendje az egészségére, és a gerincére, amelynek állapota egyre súlyosabbá vált. “Korlátoztam az életemet, mert vágytam a karamellára vagy a felvágott májra, a sajttortára. Mindezek az abszurditások. Nem kellett volna ennyire mohónak lennem. Erősebbnek kellett volna lennem” - mondta a színésznő.

Margolyes azt is elárulta, hogy gerincferdülésben szenved. “Nem tudok járni. Tolószékbe fogok kerülni, mielőtt sokkal idősebb lennék” - tette hozzá a színésznő.  “Az egyetlen dolog, amit nem győztem le, pedig le kellett volna győznöm, az a súlyom. Egy zsírpárna vagyok. Kövér vagyok. És kövérnek és 82-nek lenni igazán szánalmas” - jegyezte meg Margolyes.

“Elcsesztem. Tényleg elcsesztem a testemmel. Sajnálom, mert rosszul cselekedtem. Csodálatos volt a sajttorta,  a spagetti és minden olyan dolog, amit nem kellett volna. Nagyon élveztem” - mondta a színésznő, majd hozzátette, hogy a jövőben szeretne jobban odafigyelni az egészségére.