Közösen ír forgatókönyvet Amy Schumer és Jennifer LawrenceA kép forrása: ew.com

Hollywood két üdvöskéje az írás mellett természetesen játszani is fog a tervezett filmben.

Nem sokkal azt követően, hogy a világ rácsodálkozott a két színésznőről napvilágot látott friss fotójára, melyen együtt jet-skiztek kiderült, hogy Jennifer Lawrence és Amy Schumer friss barátságukat professzionális együttműködéssel egészítik ki.

A hírt maga Lawrence szellőztette meg a The New York Times-nak adott interjújában, melyben elmondta, hogy kolléganőjével egy vígjáték forgatókönyvén dolgozik, melyben ő és Schumer testvérpárt alakítanak majd.

Az Oscar-díjas színésznő nem győzte hangsúlyozni, mennyire jól kiegészítik egymást Schumerrel, és milyen remekül szórakoztak az írás közben, amikor este átküldték egymásnak az általuk írt szövegeket.

A szkript megírásából rajtuk kívül Schumer nővére, Kim is kiveszi a részét, aki korábban a rendkívül sikeres komédia, a Kész katasztrófa forgatókönyvén is dolgozott.

A két színésznő barátsága hónapokkal ezelőtt kezdődött, miután Lawrence látta Schumer imént említett vígjátékát.

'Írtam neki egy emailt, miután láttam a Kész katasztrófát, melyben ez állt: Nem tudom hol kéne kezdenem. Azt hiszem beléd szerettem' - osztotta meg nevetve a történetet a Times újságírójával. 'Ezt követően elkezdtünk levelezni, melyből nagyon hamar csevegés lett.'

Lawrence azzal koronázta meg az interjút, hogy rögtön írt is barátnőjének, hogy rendben van-e, ha elmond ezt-azt a készülő projektjükről.

A film címéről, vagy az esetleges premierdátumról egyelőre nincsenek információk, de van egy olyan érzésünk, hogy sokat fogunk még hallani kettejük vígjátékáról.

Kész katasztrófa mától a mozikban!