Kurt Russellből fergeteges télapó lett

A Netflix nem aprózza el a dolgokat, ez egyre inkább nyilvánvaló. És természetesen a karácsonyi időszakra is úgy készülnek, ahogy illik: azaz egész estés, saját gyártású, minőségi családi filmmel, ami most kapott friss előzetest, és elég sokat ígér.

A Karácsonyi krónikákben Kurt Russell alakítja a bölcs, öreg, de igen mozgékony és tevékeny Mikulást, aki egy hangyányit más, mint ahogy megszokhattuk. Nincsenek plusz párnákkal, a jelmezzel a színészre varázsolt plusz kilók, de van egy nagy adag tökösség és egy elképesztő szakáll.

A filmet Clay Kaytis rendezte, aki csak szuperlatívuszokban nyilatkozott a színészről, aki már az első meghallgatáson teljes erőbedobással tolta a Télapót, és lenyűgöző szakállt is növesztett a szerep kedvéért. A rendező azt is kiemelte, hogy egy nagy álma vált valóra azzal, hogy a színésszel dolgozhatott, és biztos benne, hogy sikerült újradefiniálniuk a Mikulás alakját a következő generációk számára.

A film producere pedig nem más volt, mint Chris Columbus, akik szintén nagyban dicsérte a színész alakítását, és az előzetest elnézve talán nem is túlzott.

A film története szerint egy testvérpár meg akarja lesni a Télapót munka közben, és fel is szeretnék venni videóra, ám a dolgok olyan rosszul sülnek el, hogy az ajándékkal megrakott szán tönkremegy. Így viszont muszáj segíteniük a öregnek, hogy időben végezzen a karácsonyi melóval.

A film pedig így fest majd: