Kane Hodder ugyan nem tartozik a leghíresebb hollywoodi csillagok közé, de a horrorrajongók mégis egyfajta élő legendaként tisztelik. A színész és kaszkadőr ugyanis a horrortörténelem egyik leghíresebb figurájának bőrébe bújt még a '90-es években, igaz, addigra már erősen lejtmenetben volt az a franchise. Ő alakította Jason Voorheest a hetedik, nyolcadik, kilencedik és tízedik Péntek 13-moziban. Meg úgy egyébként is slasher műfaj egyik nagy királya. Aki most újra visszatér egy minden korábbinál betegebb filmben.

A Kill Her Goats olyan klisésen sablonosan tipikus tini slasher lesz, hogy mutogatni kéne a lexikonokban illusztrációként. A film mindent tud, ami ehhez a műfajhoz elengedhetetlen. A sztori egy meseszép tóparti házikóban és környékén játszódik. Adott egy csapat frissen végzős tini, akik még egyszer utoljára közösen eresztik ki a gőzt – amit persze csak túlontúl lenge öltözetben lehet. És naná, hogy van egy őrült figura, akinek mindez nem tetszik, ezért válogatott eszközökkel átlapátolja a brigádot az örök vadászmezőkre.

Ebben a filmben ez az őrült figura egy láncfűrészes kecskeember (nem összekeverendő a rokonlélek medvedisznóemberrel!). Az ő megformálását pedig nem is lehetett volna másra bízni, csakis Kane Hodderre, aki boldogan vállalta is a kihívást. Hogy mindez mit eredményez? Az első előzetes elég sokatmondó. Ha minden jól megy, akkor a Kill Her Goats idén márciusban debütál a mozikban, bár az erősen kérdéses, hogy nálunk is bemutatják-e.