Megvan az ideális nyaralás minden Star Wars-rajongónak! Irány a Disney Wish óceánjáró, ahol az egyik szinten egy külön bárt és éttermet szenteltek a messzi-messzi galaxisnak. Nappal igazi családi élmény, este viszont már csak felnőtteknek szól. És itt kapható a Kaiburr Crystal névre keresztelt koktél is. Röpke 5000 dollárért.

Az exkluzív hajó exkluzív bárjában egy igencsak exkluzív élményben lehet része annak, aki ezt az exkluzív italt választja az itallapról. Ennyi pénzért mondjuk, ez a minimum. Hogy milyen koktél is a Kaiburr Crytal? Nos, erről olyan embert kellene megkérdezni, akinek volt feleslege 1,9 millió forintja, hogy hörpintsen belőle egyet, mert átszámolva jelenleg nagyjából ennyibe kerül a nedű. De azt nem lehet tudni, hogy pontosan miből is áll össze.

Azt viszont igen, hogy a tálalás valóban elég menő. Egy Star Wars jellegű droidot formázó konténerben viszik ki az asztalhoz, amely azon túl, hogy benne rejtőzik a méregdrága itóka, még füstöt is okád, fényjátékot játszik és még hangokat is ad ki. Az alábbi videón az is látszik, hogy azért nem egy Long Island Tea, már ami a mennyiséget illeti.

Aki nem szeretné két nyeletnyi Csillagok háborújára egy 10 éves használt autó árát elkölteni, annak azért van az itallapon jóval olcsóbb opció is. De aki így gondolkozik, az valószínűleg eleve nem vált jegyet a Disney Wish hajóra sem. A bárt egyébként úgy rendezték be, hogy az tényleg a Star Warst idézze, a falakon elhelyezett kivetítőktől pedig olyan, mintha az ember épp átszelné a galaxist. Van hiperugrás és olykor űrhajók „száguldanak el mellettünk” a Tatooine-ról vagy a Batuu-ról.