Denis Villeneuve azt tervezi, hogy A Dűne messiásával lezárja a franchise-t.

A Dűne 3 lehet a franchise utolsó filmje a sorozatban. Bár a Warner Bros. hivatalosan még nem adott zöld utat a Dűne 3-nak, Villeneuve és a főszereplők, mint Zendaya és Timothée Chalamet, lelkesedésüket fejezték ki a saga folytatása iránt.

"A Dűne messiása lesz az utolsó Dűne-film a számomra" - erősítette meg Villeneuve a Time magazinnak adott új interjújában.

Villeneuve, aki hat évet szentelt az első két filmnek, jó eséllyel szünetet tart majd, mielőtt nekilátna a harmadik résznek, ezen a ponton már tényleg csak a Warner megerősítésére várhatnak a rajongók, de erre minden bizonnyal csak a második rész premierjét követően kerülhet sor.

Erre viszont már igazán nem kell sokat várni, ugyanis a Dűne: Második rész február 29-én debütál a magyarországi mozikban. Ha kíváncsi vagy a legújabb poszterekre és képekre, itt mutatjuk őket.

akció | dráma | kaland | sci-fi

Egy messzi jövőben, amikor bolygóközi királyságok között oszlik meg a hatalom, két uralkodó dinasztia ádáz harcot vív az Arrakis bolygó feletti uralomért. E világon hatalmas... több»