Lisa Kudrow érzelmes búcsút vett Matthew Perrytől

A héten a Jóbarátok sztárjai, Matt LeBlanc, Courteney Cox, Jennifer Aniston, David Schwimmer egyenként is érzelmes búcsút vettek a nemrégiben elhunyt Matthew Perrytől.

A sorozat színészei korábban egy közös közleményben reagáltak a lesújtó hírre, most pedig Lisa Kudrow is megemlékezett pályatásáról. Az Instagramon a színésznő felidézte, hogy a sorozat pilot epizódjának forgatásán ismerkedett meg Perryvel, amelyen nagyon hamar közel kerültek egymáshoz.

“Leforgattuk a pilotot majd azonnal ott voltunk az NBC Upfronts-on. Aztán... te javasoltad, hogy pókerezzünk, és nagyon jól szórakoztunk, miközben összefonódtunk. Köszönöm, hogy annyira megnevettettél valahányszor mondtál valami, és hogy az izmaim belefájdultak és a könnyeim csorogtak” - írja Kudrow.

“Köszönöm, hogy a nyitottságodat egy olyan ‘hatoldalú’ kapcsolatban, amely rengeteg kompromisszumot igényelt, köszönöm a sok beszélgetést. Köszönöm, hogy akkor is megjelentél a munkahelyeden, amikor nem voltál jól, és hogy így is teljesen briliáns voltál. Köszönöm a legjobb 10 évet, amit az ember kaphat. Köszönöm, hogy bíztál bennem. Köszönöm, hogy mindent megtanultam a KEGYELEMRŐL és a SZERETETRŐL azáltal, hogy ismertelek” - tette hozzá a színésznő.

Matt LeBlanc megemlékezéséről írt cikkünket ITT, Courteney Cox megemlékeztését ITT, David Schwimmer és Jennifer Aniston megemlékeztéséről szóló írásunkat pedig ITT olvashatjátok el.