Macaulay Culkin Kevin McCallisterként tért vissza egy reklám erejéig

A Google nagyon komolyan veszi az okosotthonok kérdését – persze nem annyira komolyan, hogy ne készítsen a Google Home Assistant szolgáltatásukhoz általában kifejezetten vicces és szórakoztató, a leghétköznapibb eseményeket feldolgozó reklámokat.

Ám karácsonyra mindig valami izgalmas és jobb dukál, mint az év többi részében, így idén gondoltak egy merészet, és elkészítették a Reszkessetek, betörők! mai változatát, amely a már felnőtt Kevin maradt otthon egyedül, és a Google segítségével játszi könnyedséggel birkózik meg a hétköznapok nyűgjeivel.

A rövid reklámban megelevenednek a film legemlékezetesebb jelenetei, amikor Kevin ugrál az ágyon, pizzát rendel és kipróbálja az aftershave-et – de a cég még emellett is tartogat meglepetéseket azokat, akik használják a Home Assistantot. Ha például megkérdezzük tőle, hogy Mondd Google, nem felejtettem el valamit?, akkor egy női hang azt sikítja, hogy Kevin.

Macaulay Culkin az elmúlt években a nyilvánosságtól visszavonultan él, és nem igazán tervezi, hogy visszatér a showbizniszbe, amiből gyerekként kapott bőven. Olykor-olykor azért kivételt tesz, illetve nem tűnt el teljesen: a most 38 éves színész saját oldalt üzemeltet Bunny Ears névvel.

Ha egy kis karácsonyi nosztalgiára vágysz az ünnepek előtt, akkor mindenképpen nézd meg a videót – illetve a forgatásról készült rövid werkfilmet is, amiben a színész osztja meg a gondolatait a munkáról, illetve pontosan látszódik, hogy a stáb milyen komolyan vette, hogy precízen és pontosan adják vissza a helyszíneket.