2019.01.08   szerző: hp   hozzászólások: 0

A Netflix sorban áll ellő a sikervárományos eredeti filmjeivel. Ezúttal a Mads Mikkelsen féle Polar kapta meg első, nagyon is ígéretes előzetesét.

Mads Mikkelsen mocskosul kemény bérgyilkos lesz (előzetes)

Megkapta első előzetesét a pazar, de egyúttal kőkemény akciófilmet ígérő Polar. A történet főszereplője egy nyugdíjas bérgyilkos, aki bosszút esküszik egykori kollégái ellen, akik az életére törtek, és elrabolták a szomszédját.

A vérben és brutalitásban nem szűkölködő filmhez nem sok hasonlót láthattuk az utóbbi években, és az alábbi képsorok láttán a John Wick: 3. felvonásnak is alaposan össze kell majd magát kapnia.

Az azonos című képregényen alapuló film rendezői székét Jonas Åkerlund foglalhatja el, míg a főbb szerepekben Mikkelsen mellett olyan színészeket láthatunk majd, mint Vanessa HudgensKatheryn WinnickMatt LucasRobert MailletInga CadranelRuby O. Fee és Ayisha Issa.

A Polar január 25-től látható a Netflix kínálatában. A szóban forgó trailert idelent tudjátok megnézni.

63 Polar  (2019)

akció | krimi

A világ legjobb gyilkosa, Duncan Vizla épp a visszavonulást fontolgajta, amikor rajta kívül álló okok miatt ismét vissza kell térnie a pályára - ráadásul egy csapat nála sokkal... több»