Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
29
Szereplők
2
Vélemények
17
Képek
2
Videók
Polar
 
hsanya182   2019. 02. 01.
Feketehumorral átszőtt akciófilm jelleg

Szórakoztató feketehumorral átszőtt akció film. Ugyan kicsit sötét bérgyilkosos történet, elég brutál jelenetek is vannak benne, és van úgy hogy a történet leül kicsit, kollégáimmal viszont ennek ellenére élveztük. Egyszer mindenképp érdemes megnézni, vannak benne ütős pillanatok.

 
GuineaPigMan   2019. 01. 27.
Csalódás

Sajnos az egyik legjobban várt film volt számomra az évben, nem más mint a címszereplő Mads Mikkelsen miatt. A trailerben is lehetett látni, hogy nem a komolyabb James Bond, vagy John Wick vonalat veszi fel, hanem inkább egy ilyen agyament, röhejes katyvaszt. Nem is azzal lenne gondom, ha ilyen szórakoztatósabb, eszementebb filmet készítenek, mert a Killing Gunther-nek jól állt ez a stílus, itt inkább azt látom, hogy nem tudták eldönteni, hogy most komoly vagy vicces filmet csinálunk. A végeredmény pedig a két szék közé esett. Nem egy vállalhatatlan film, csak szimplán gyenge, és dühítő, mert sokkal több volt ebben a filmben, ami végül lett belőle. Volt pár jó pillanata, de akció például alig volt a filmben, ami egy akciófilmhez mérten elég rossz pont.

Johnny Knoxville
Johnny Knoxville
Mads Mikkelsen
Vanessa Hudgens
Mads Mikkelsen
Mads Mikkelsen
Vanessa Hudgens
Matt Lucas
Mads Mikkelsen
Mads Mikkelsen
Mads Mikkelsen
Mads Mikkelsen
Mads Mikkelsen
Ayisha Issa
Mads Mikkelsen
Mads Mikkelsen
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.