Magyar szinkronnal is berombolt a Pókember 3 előzetese

Néhány hét múlva érkezik a hazai mozikba az idei év egyik legjobban várt Marvel filmje, a Pókember 3 - Nincs hazaút, amelyhez frissen landolt az új magyar szinkronos előzetes.

Az MCU negyedik fázisában "elszabadul" a multiverzum, amely Peter Parker számára különösen nagy gondolt jelent majd, főként, hogy a korábbi filmekből már ismert gonosztevő, közük Doktor Oktopusz, a Zöld Manó, Elektro, Flint Marko és Gyík is felbukkannak.

Peter többé nem tudja elvválasztani magánéletét attól, hogy ő Pókember, amelyről most már az egés világ tud, így a srác egy régi barátjához. Dr. Strange-hez fordul, hogy megpróbáljon mindent helyrehozni. A Nincs hazaút főbb szerepeiben Benedict CumberbatchWillem DafoeTom HollandJamie FoxxJ.K. SimmonsMarisa TomeiZendaya és Alfred Molina lesznek láthatóak, a film december 16-án érkezik a hazai mozikba.

akció | fantasy | kaland | sci-fi

Peter Parker számára legutóbb nem alakult túl szerencsésen az európai kiruccanás. Hazatérve azonban nem várt nehézséggel kell szembenéznie, hiszen valódi kiléte Pókemberként... több»