Magyar szinkronos előzetest kapott a Dreamworks új animációs filmje, a Ruby Gillman, tinikráken

Új animációs filmmel érkezik a Dreamworks, itt a Ruby Gillman, tinikráken magyar szinkronos filmelőzetes.

A történet gy félénk tinédzserről szól, aki felfedezi, hogy a mitikus tengeri krákenek legendás királyi családjához tartozik, és hogy az óceánok mélyén nagyobb kaland vár rá, mint amiről valaha is álmodni mert. 
Az édes, esetlen 16 éves Ruby Gillman (Condor) kétségbeesetten próbál beilleszkedni az Oceanside Gimnáziumba, de leginkább csak láthatatlannak érzi magát. Matematikaórákat tart a gördeszkás fiú szerelmének (Young-White). Nagy bánatára nem lóghat együtt a menő srácokkal a strandon, mert túlságosan védelmező szupermamája (Collette) megtiltotta neki, hogy valaha is a vízbe menjen. Amikor azonban megszegi anyja első számú szabályát, Ruby rájön, hogy ő a harcos kráken királynők közvetlen leszármazottja, és arra rendeltetett, hogy nagyanyjától (Jane Fonda), a Hét Tenger Harcos Királynőjétől megörökölje a trónt. 
A Krákenek felesküdtek, hogy megvédik a világ óceánjait a hiú, hataloméhes sellőkkel szemben, akik évezredek óta harcolnak ellenük. Ezzel azonban van egy nagy, és égető probléma: Az iskola gyönyörű, népszerű új lánya, Chelsea (Murphy) történetesen egy sellő. Rubynak végül el kell fogadnia, hogy ki is ő valójában, és nagy fába vágja a fejszéjét, hogy megvédje azokat, akiket a legjobban szeret.

Kirk De Micco és Faryn Pearl (Ruby Gillman, tinikráken) rendezésében, forgatókönyve alapján készülő sikervárományos film főbb szereplőinek hangját olyan sztárok kölcsönzik, mint Lana CondorToni ColletteJane Fonda és Colman Domingo.

Hazai premierdátum: 2023.06.29.

A film előzetesét idelent tudjátok megnézni:

akció | animáció | kaland

Egy akció-vígjáték egy félénk tinédzserről, aki felfedezi, hogy a mitikus tengeri krákenek legendás királyi családjához tartozik, és hogy az óceánok mélyén nagyobb kaland... több»