Magyarul is nézheted Chris Hemsworth új cápás filmjét, itt az előzetes

Chris Hemsworth: Cápák tengerpartja című dokumentumfilm július 03-án, 18:00 órakor debütál a NatGeón. 

Chris Hemsworth nemcsak filmbeli alakításairól híres – Thor szerepében lett világszerte ismert –, de arról is, hogy ezer szállal kötődik a cápákhoz. A gyerekkorát is a közelükben töltötte, most pedig egyenesen a „szájukban” lakik: szenvedélyes szörfös lévén Új Dél-Wales-ben választott otthont magának, kőhajításnyira a világ egyik „cápafővárosának” tartott Byron Bay-től.

 A film a világhírű ausztrál színészt követi nyomon, amint megpróbál személyesen választ találni a sokakat érdeklő – és ökológiai szempontból is rendkívül fontos – kérdésre: Hogyan élhetünk együtt harmonikusan, hosszú távon is fenntarthatóan a cápákkal? 

A látványos filmben Hemsworth búvárruhát öltve a neves cápakutatóhoz és természetvédőhöz, Valerie Taylorhoz csatlakozik, aki magával viszi a mélység legendás vadászai közé: megismerteti vele a dajkacápákat azok minden csodálni- és félnivaló tulajdonságával együtt, valamint tudóstársaival olyan módszereket és technológiákat is megmutat neki, melyektől a tragikus kimenetelű cápatámadások számának csökkenését várják kifejlesztőik.

dokumentum

Chris Hemsworth annak az okát kutatja, miért szaporodtak meg a cápatámadások a tengerpart egy bizonyos szakaszán. Ehhez különféle cápafajok viselkedését tanulmányozza... több»