Sylvester Stallone két újabb ikonikus filmjét húzza elő a fiókból. A Kobra után jöhet a Tango és Cash. A színész a Rambo 5: Utolsó vér sajtókörútján nem tett lakatot a szájára.

Nem először hallunk Sylvester Stallone-tól a Kobra rebootról, most azonban végre hivatalossá vált, hogy ő, és a filmet rendező Robert Rodriguez már aktívan dolgozik a projekten.

“Tárgyalunk Robert Rodriguezzel a Kobráról, úgy tűnik, lesz belőle valami... Innentől viszont már az ő gyereke” - árulta el Stallone, aki az eddigi információk szerint producerként veszi majd ki a részét a munkálatokból.

Hogy vajon egészestés filmről van-e szó, arra még nem vennénk mérget, ugyanis a színész korábban még egy sorozattervről beszélt a Kobra kapcsán, Rodrigueznek pedig van is tapasztalata abban, miként ültessen át egy mozifilmet a tévé képernyőire (Lásd: Alkonyattól pirkadatig).

A Kobra 1986-ban debütált a mozikban, és bár távolról sem nevezhetnénk kritikus kedvencnek, máig Stallone egyik legironikusabb filmje a Rocky és a Rambo mellett.

Ami a Tango és Cash-t illeti, Stallone az interjú tanúsága szerint azt is folytatná/elővenné, ehhez viszont Kurt Russellre is szüksége lesz, az ő véleményét a dologgal kapcsolatban viszont egyelőre nem ismerjük.

Sylvester Stallone új filmje, a Rambo 5: Utolsó vér szeptember 19-től látható a magyarországi mozikban.

Via Fandango