A lélegzetelállító Transformers: A fenevadak kora december 15-től lesz elérhető – kizárólag a SkyShowtime-on A 90-es évek világ körüli kalandjának rendezője Steven Caple Jr., főszereplői pedig Anthony Ramos Martinez és Dominique Fishback.

A Transformers: A fenevadak kora a Hasbro ikonikus Transformers akciófigurái ihlette izgalmas akciókalandfilm-sorozat hetedik része, amely december 15-től, kizárólag a SkyShowtime-on lesz elérhető.

Az utolsó részben is visszatér a Transformes-filmekre jellemző elképesztő akciók és látvány, amely világszerte rabul ejtette a rajongókat. A sztori ezúttal egy kilencvenes évekbeli világ körüli kalandra invitálja a nézőket az Autobotokkal, és a Transzformerek teljesen új fajtáját, a Maximálokat mutatja be, akik szövetségesként csatlakoznak hozzájuk a Földért folyó harcban.

A film főszereplői Anthony Ramos, Dominique Fishback, Luna Lauren Velez, Dean Scott Vazquez és Tobe Nwigwe, kiegészülve olyan elismert szinkronszínészekkel, mint Peter Cullen, Ron Perlman, Peter Dinklage, Michelle Yeoh, Liza Koshy, John DiMaggio, David Sobolov, Michaela Jaé Rodriguez, Pete Davidson, Colman Domingo, Cristo Fernández és Tongayi Chirisa.

A Transformers: A fenevadak kora című filmet Steven Caple rendezte Joby Harold története alapján. A forgatókönyvet Joby Harold és Darnell Metayer, Josh Peters, valamint Erich Hoeber és Jon Hoeber írta. A Transformers: A fenevadak kora producerei Lorenzo di Bonaventura, Tom DeSanto, Don Murphy, Michael Bay, Mark Vahradian és Duncan Henderson, vezető producerei pedig Steven Spielberg, Brian Goldner, David Ellison, Dana Goldberg, Don Granger, Brian Oliver, Bradley J. Fischer és Valerii An.

Mielőtt a nagy sikerű akciókalandfilm megérkezne a SkyShowtime-ra, a rajongók már megtekinthetik a filmsorozat mind a hat részét: a Transformers, a Transformers: A bukottak bosszúja, a Transformers 3, a Transformers: A kihalás kora, a Transformers: Az utolsó lovag és az ŰrDongó című filmeket, amelyek mindegyike elérhető a platform kínálatában.

akció | kaland | sci-fi

SkyShowtime (2023.12.15.)

Nem sokkal azután járunk, hogy Űrdongó megérkezett a Földre. A fenevadak korának története ez, amelyben az autobotok és az álcák leszármazottai, azaz a Maximálok és a... több»