Máris kiderült, mikor jön a Venom 2?

Amióta ilyen nagy divat a titkolózás a filmiparban, azóta a stúdiók néha teljesen feleslegesen nem osztanak meg a nyilvánossággal részinformációkat – hiszen a már köztudott részletekből könnyű összesakkozni, hogy akkor pontosan hogyan is állunk.

A Sony nemrég hozta nyilvánosságra, hogy 2020-ban két új premierdátumot tűztek ki: az egyik 2020 október 2-a, amikor is egy még „Cím nélküli Marvel-film folytatás” érkezik, a másik pedig 2020 július 10-e, amikor pedig egy szintén „Cím nélküli Marvel-film” kerül majd a mozikba.

Ha egy kicsit elgondolkodunk a dátumokon, illetve megnézzük azt, amit már tudunk, akkor könnyű kitalálni, hogy a folytatásfilm minden bizonnyal a Venom 2 lesz majd – hiszen ez az egyetlen logikus következtetés. Nem mellesleg a nagy sikerű Venom idén szintén októberben került a mozikba, így szintén logikus arra következtetni, hogy a stúdió nem hazárdírozik: ez a dátum már egyszer bevált, miért ne válna be még egyszer?

A másik film, a három hónappal korábban érkező produkció nevéből hiányzik a folytatás szócska, így érdemes arra következtethetnünk, hogy egy teljesen különálló franchise indul vele. Ilyet pedig jelen pillanatban egyet tudunk: a Jared Leto főszereplésével, Daniel Espinosa rendezésében készülő Morbius, the Living Vampire, aminek jövő év elején kezdődik majd meg a forgatása, és így pont időben lenne a premier is. Más hasonló Marvel-filmről nem tudunk a Sony tarsolyában, úgyhogy ennél is felesleges volt a titkolózás.

Így állunk tehát: az eddig is sűrű táncrend még sűrűbb lett egy picit, vagyis 2020 is bővelkedni fog majd szuperhősökben, különleges lényekben és képregény-filmekben.