Máris megvan az év vígjátéka? Már csak márciusig kell rá várni

A Bajos csajok új változata már közel áll ahhoz, hogy átlépje a százmillió dolláros bevételi álomhatárt, jelenleg 92 millió dollárnál jár.

A fiatalok körében nagy népszerűségnek örvendő gimis vígjáték a 2004-es eredeti film újraértelmezése a Z generáció számára, és annyi biztos, hogy ez a Bajos csajok nem az, amit a szüleid néztek. Tina Fey, Amerika egyik legkedveltebb komikusa, aki a korábbi és az új film forgatókönyvét is írta, ismét tanárként tűnik fel a mozivásznon.

Fey a színpadi adaptáció történetét is megalkotta, mely alapján az új mozifilm készült. A musical 804 előadás alatt 124 millió dolláros bevételt generált, amelyet csak a Covid miatt bekövetkezett hosszabb színházi zárás korlátozott. A film franchise friss darabjában Renée Rapp játssza az egyik főszerepet, aki a Broadway-en nagy sikert aratott a szerepével.

A film, mely igen pozitív kritikai fogadtatást kapott, március 7-től látható a magyarországi mozikban.

musical | vígjáték

A Mean Girls egy hamarosan bemutatásra kerülő amerikai musical, amelyet Arturo Perez Jr. és Samantha Jayne rendezett. A film az azonos című musical adaptációja, egyben a 2004-es... több»