Ryan Gosling csatlakozik a Marvel mozis univerzumához? 

Goslingot már többször is szóba hozták a Marvellel, maga Kevin Feige is beszélt már arról, hogy nagyon szívesen látná a színészt valamelyik szuperhősfilmben, és könnyen lehet, hogy a Fantasztikus négyesben már fel is tűnhet. 

Jeff Sneider újságíró a The Hot Mic podcastjában számolt be a pletykákról, de nem erősítette meg, hogy Gosling konkrét szerepet kapott volna. 

“Az a pletyka járja, hogy Ryan Gosling az MCU-ban Sentry szerepében fog feltűnni. Ő egy Superman-típusú karakter. Személy szerint nincs tudomásom erről. De Goslingról és a Fantasztikus négyesről már hallottam” - mondta.

Sneider szerint Sentry Superman marveles megfelelője, legalábbis az ereje tekintetében, az újságíró szerint azonban nem ezt a szerepet kapja Gosling.

Nemrég még az a hír járta, hogy Adam Driver is szerepet kaphat a filmben a Fantasztikus négyesben. Sneider nem részletezte, hogy konkrétan milyen szerepről van szó, de Gosling tökéletes jelöltnek tűnik Reed Richards, ismertebb nevén Mr Fantastic szerepére. Kérdéses, hogy ez azt jelenti-e, hogy Driver kiszállt a versenyből, vagy (egy másik pletyka alapján) ő fogja játszani Doctor Doomot?

Ahogy közeleg a premierdátum, biztosan többen fogunk tudni.