A Starz elborult sorozata jövőre is folytatódik.

Az idei tavaszi/nyári szezon kétségkívül legegyedibb sorozatával rukkolt elő két hete a Starz. Az Amerikai istenek első részét 5 millióan látták, ami manapság kimagasló teljesítménynek számít, arról nem is beszélve, hogy nem országos, hanem prémium csatornáról van szó. A Neil Gaiman regényén alapuló széria ráadásul a kritikusok tetszését is elnyerte, mi sem árulkodik erről jobban, mint a RottenTomatoes 95 százalékos értékelése.

Ezek után nem meglepő, hogy a csatorna két héttel az első epizód után máris a berendelte a második szezont. Arról egyelőre nem esett szó, hogy hány epizódos lehet a következő évad, azonban a Starz programigazgatója, Carmi Zlotnik hivatalos sajtóközelményében arra utalt, hogy nem tervezik csökkenteni az epizódszámot.

A sorozat főbb szerepeiben olyan színészeket láthatunk, mint Ricky WhittleIan McShaneEmily BrowningPablo Schreiber és Bruce Langley. Ha eddig lemaradtál volna róla, nézd meg az előzetest idelent, vagy még több infóért ide kattintva látogass el a film adatlapjára