Mától a Disney+-on: Gyilkosság, életfogytiglani büntetés és telekinetikus képességek, megdöbbentő true-crime dokusorozat érkezett Démonok és megmentők címmel

Most a Disney+-on a sor, hogy egy igazán izgalmas és feszült hangulatú bűnügyi történettel bilincselje a képernyők elé a nézőket. Mától elérhető a platformon a Démonok és megmentők című sorozat.

A sorozat cselekménye Boyer útját tárja fel, amelyet a túlvilággal való kommunikációja és az ennek következtében szerzett baljós beceneve fémjelez. Boyert 1992-ben kislánya meggyilkolásával vádolták meg. Az illető végig ártatlannak vallotta magát, a felhozott bizonyítékok ugyanakkor egyértelműen a bűnösségét támasztották alá. A sorozat exkluzív betekintést ígér Boyer korai életébe egy szeretet nélküli otthonban, természetfeletti képességeibe és a megragadó perbe, amely örökre megváltoztatta az életét.

A Démonok és megmentők a Latchkey Films és az ABC News Studios közös produkciója, amely korábban a The Ashley Madison Affair és The Randall Scandal dokusorozatokat is hozták.

A Démonok és megmentők mától tehát elérhető a streamingszolgáltató műsorkínálatában, a sorozat mafabos adatlapján található Disney+ ikonra kattintva pedig közvetlenül el is indítható a lejátszás, amennyiben rendelkeztek előfizetéssel a szolgáltatónál.

dokumentum | krimi

Christina Boyert 3 éves kislánya meggyilkolásáért ítélték el, miután a nyilvánosság telekinetikus képességeket feltételezett róla. Egy amatőr nyomozócsoport, amely Boyer... több»