A Walt Disney Animation Studios és a Kugali pánafrikai szórakoztató cég együttműködése az Iwájú című vadonatúj, hatrészes sorozat, amely mától elérhető a streaming platformon.

Az Iwájú egy animációs sorozat, amely egy futurisztikus Lagosban, Nigériában játszódik. Az izgalmas felnőtté válás története a gazdag szigetről származó fiatal lányt, Tolát és legjobb barátját, Kole-t, az autodidakta technológiai szakértőt követi, akik felfedezik a különböző világukban rejlő titkokat és veszélyeket. A Kugali filmkészítői - köztük Olufikayo Ziki Adeola rendező, Hamid Ibrahim látványtervező és Toluwalakin Olowofoyeku kulturális tanácsadó - egyedülálló utazásra viszik a nézőket az Iwájú világába, amely tele van egyedi vizuális elemekkel és technológiai fejlesztésekkel, amelyeket Lagos szelleme ihletett. A sorozat producere Christina Chen, a Disney Animation munkatársa, a forgatókönyvet Adeola és Halima Hudson írta. Az eredeti szinkronhangok: Simisola Gbadamosi, Dayo Okeniyi, Femi Branch, Siji Soetan és Weruche Opia.

Ha szívesen megnéznéd a sorozatot és rendelkezel Disney+ előfizetéssel, akkor nincs más dolgod, mint az egyes részek mafabos oldalán található, “Hol nézheted” szekció alatti Disney+ gombra kattintani.

71 Iwájú  (2024)

akció | animáció | dráma | kaland

A  képregényszerű, futurisztikus animációs sorozat Lagosban, Nigériában játszódik, és körüljárja az ártatlanság és a status quo megkérdőjelezésének témáit. több»