A Nyúl Péter 2 - Nyúlcipő című film a Rotten Tomatoes filmkritikai portál nézői vélemények szerint (több mint 1000 szavazat alapján), a film 89%-os értékelésen áll.

A Nyúl Péter 2 egy 2021-es 3D-s kaland-vígjáték film, ami Will Gluck rendezésében, Patrick Burleigh-vel közös forgatókönyv alapján készült. A film a 2018-as a Sony Pictures Animation által gyártott Peter Rabbit folytatása, Eredeti hangok között szerepel például James Corden, Margot Robbie, Sam Neill és Sia.

A Nyúl Péter folytatásában ismét kiélesedik az ellentét Nyúl Péter Thomas McGregor között. Thomas összeházasodik Beával és új életet kezdenek a nyuszikkal, akiket immár a család részeinek tekintenek. Péternek azonban nehezen megy a Thomashoz való alkalmazkodás. A rendező, Will Gluck kedvesen tárja a nézők elé Péter küzdelmeit, hogy aztán egy remek utazásra sarkallja, melynek során lehetősége nyílik önmaga mélyebb megismerésére. A mély, filozófikus gondolatok ellenére Péter szellemes ségével ismét ámulatba ejti a nézőket. 

A történet Thomas és Bea esküvőjével nyit, akik örökbe fogadják Pétert és a többieket.  Azonban Peter nehezen fogadja el Thomast az új szülőként. 

Bea gyermekkönyvet ír, melyben lefesti Péter és barátainak történetét. Thomas kiadja a könyvet, amely azonnal nagy sikert arat. Péternek nem tetszik könyvbéli karaktere, ő magát hősnek tekinti, nem egy rosszcsont nyúlnak.

A londoni kiadó, Nigel Basil-Jone, levelet küld Beának, amelyben jelzik, szeretnék nemzetközi szinten is terjeszteni a könyvet. A fiatal írónő képtelen ellenállni az ajánlatnak, és a pár hamarosan Nigel londoni irodájában találja magát. Péter a nagyvárosban rossz kezek közé keveredik. Vajon hogyan változtatja meg a róla kialakult rosszfiú képet?

Ha szívesen megnéznéd a filmet, és rendelkezel előfizetéssel, akkor a film mafabos oldalára kattintva, a “Hol nézheted” szekció alatti Netflix gombra kattintva már nézheted is!

animáció | családi | fantasy | kaland | vígjáték

Bea, Thomas és a nyulak egy igazán különleges családot alkottak meg, de valahogy Péter még a legnagyobb erőfeszítései ellenére sem tudja levetkőzni korábbi rossz hírnevét.... több»