Sok mindenért lehet szidni a Netflixet, de a sporthoz meglepő módon van érzékük. Számos sport témájú dokumentumfilmet és sorozatot készítettek már, de arra is remekül rá tudnak érezni, hogy mely filmeket kell behúzniuk a kínálatukba. Így tettek most a 2021-es életrajzi sportfilmmel, az EEsélytelenből halhatatlan: A Kurt Warner-story már nézhető a streaming csatornán.

Kurt Warner az NFL történetének egyik legjobb irányítójaként tartják számon, aki összesen tizenkét szezont töltött a profi futballban. A film egy történet arról, hogy egy álom nem mindig úgy válik valóra, ahogy előzetesen gondoltuk vagy reméltük volna. Kurt Warner már gyermekként elhatározta, hogy egyszer MVP, vagyis legértékesebb játékos lesz egy Super Bowl döntőn. Az egyetemi évek alatt azonban nem úgy ment számára a játék, ahogy szerette volna, végül nem is válogatták be az NFL újoncai közé.

Amikor azt gondolta, hogy az álma örökre álom maradt, ezért inkább a magánéletére kezd koncentrálni, találkozik egy AFL-csapat menedzserével, aki helyet kínál neki a csapatában. A kezdet itt sem volt zökkenőmentes, de végül fantasztikus szezont futnak és Kurt újra lehetőséget kap, hogy bekerüljön az NFL-be.

A film kifejezetten erős szereplőgárdával büszkélkedhet. Kurt Warnert Zachary Levi alakítja, a feleségét, Brendát pedig Anna Paquin. Mellettük olyan sztárokat láthatunk még, mint Dennis Quaid, Adam Baldwin vagy Bruce McGill. A rendezői széket Andrew Erwin és Jon Erwin párosa foglalta el, akik Michael Silver, David Aaron Cohen és Jon Gunn forgatókönyvéből dolgoztak.

Az Esélytelenből halhatatlan: A Kurt Warner-story már elérhető a Netflixen, így ha van élő előfizetésed, elég a film adatlapján a logójára kattintanod és már indul is a lejátszás.