Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
80%

Esélytelenből halhatatlan: A Kurt Warner-story (2021)

American Underdog
Filmadatlap
 
35
Szereplők
5
Vélemények
6
Képek
2
Videók

Galéria (6)

Zachary Levi
Zachary Levi
Dennis Quaid
Zachary Levi
Zachary Levi

Videók (2)

 
varisixx   2023. 05. 29.

legújabb vélemény

0
Az egyik legnagyobb

Minden idők egyik legjobb irányítója. Szerettem a játékát, és nyilván örültem is a filmnek. Sajnos a véget elnagyolták, például nem kapott szerepet benne az amsterdami kitérő és több más esemény. Dehát akkor háromórás film lett volna. Nagyon jók a film végi eredeti filmkockák. Megérdemelte ez az ember, hogy film készült az élete egy darabjából.

 
dandelion1983   2022. 11. 03.

1

Nem igazán szeretem a modern kori sportfilmeket, mert valahogy pont a szív hiányzik belőlük, de szerencsére ez az alkotás bőven hozta a '90-s években készült társai színvonalát. Megvolt benne minden, jó szereplőválasztás, jó sztori, érzelmek, sport. ... több»

 
Fikatours_blogger   2022. 09. 19.

0
Nem minden életút kívánkozik filmvászonra

Én vitatkoznék az előttem szólóakkal. Nyilván, ha rajonganék az amerikai fociért, más szemüvegen keresztül néztem volna ezt a filmet, de mint mezei mozinéző, végig unatkoztam. A Lázár János kinézetű, festett legófrizurás főszereplőt kicsit öregnek tartom ehhez a karakterhez, és a színészi játékában sem láttam semmi eget rengetőt. Nálam a dramaturgia sem talált be, nem jött át a valódi dráma.

 
danny   2022. 04. 26.

0

Erőteljes film. Egy nagyon inspiráló történet, amitől könnyek fognak potyogni a szemedből....egy olyan történet, ami nagyon ritka és egyedülálló a futballban. Remek színészek által tökéletesen előadva. Nagyon ajánlom a sportrajongóknak.

 
pente99   2022. 01. 23.

0

Egy fantasztikus film. A színészi játék semmi máshoz nem hasonlítható, és a színészek nagyszerűen lettek kiválasztva. Mindenképpen egy kötelező film az egész családnak.