74% 40 szavazat
George Foreman bukása és tündöklése

George Foreman bukása és tündöklése

Big George Foreman
Filmadatlap
3
Vélemények (3)
28
Szereplők (28)
3
Képek (3)
2
Videók (2)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
1
Cikkek (1)
Fórum

FILMINFÓ

Tartalom 1
Hivatalos tartalom

George Foreman élete és bokszolói karrierje.

(nagymarti82)

Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier: 2023.04.01. | HBO Max (2023.10.01.)

Hol nézheted

Forest Whitaker
 
2024.03.28 Ahoj poplacsek

legújabb vélemény

5/10 Sportfilm vallási csavarral

A szegénységben felnövő texasi fekete srác nem sok mindenhez ért, de ütni nagyon tud. Az n-edik suliba íratják be, mert ha oltják az osztálytársai a szegénysége miatt, akkor odacsap. Felfedezik, sportsikereket és el, azonban a magánélete finoman szólva is döcög, de azért éldegéli a befutott és anyagilag sikeres, de beképzelt profi sportolók életét. Aztán villámcsapásszerű vallási fordulat éri, felhagy az egójának a dédelgetésével, felelősséget vállal a korábbi életéért és viseli a következményeit a korábbi rossz magánéleti és pénzügyi döntéseinek, sőt, nekiáll kijavítani ezeket. Maximális tiszteletem a sportoló előtt, de maga a film szerintem nem emelkedett ki az életrajzi sportfilmek sorából. Az első fél-háromnegyed óra kicsit önéletrajz felolvasás hangulatban telt, majdnem ki is szálltam, aztán a sztori kicsit érdekesebbé vált a második felére. Whitaker mint edző volt az egyetlen színész, akit ismertem,, ő hozta a tőle megszokott stílusú játékot. Ez a film most nem ragadott magával. Lehet, hogy segített volna, ha ismertem volna az igazi George Foreman munkásságát.

0
 
2023.10.04 Roland Altner

A boxjelenetek nagyon gagyi kategória egy boxfilmhez képest. Egyszer azért meg lehet nézni. Több is lehetett volna ez a film.

0
 
2023.10.03 Gyula

Megható és inspiráló történet, hihetetlen, hogyan emelkedett a csúcsra, majd bukott el, végül mégis visszatért. A film utolsó fél órája kicsit sietősnek tűnt, de ettől függetlenül érdemes megnézni.

0