Zachary Levit azután kapta fel az internet népe, hogy vasárnap hajnalban kritikus tweetet posztolt a Pfizer gyógyszeripari óriáscégről...

A Shazam 2 - Az istenek haragja 42 éves sztárja azután váltott ki vitákat, hogy egy oltásellenes nézeteket valló tweetet tett közzé, melyben azt állította, hogy a Pfizer "valódi veszélyt jelent a világra". Levi, akinek új DC Comics-filmje március 17-én kerül a mozikba, azt írta retweetjében: "Hardcore egyetértek.", amikor megkérdezte tőle egy twitter felhasználó, hogy szerinte is veszélyes-e a Pfizer vakcina. 

Bár Levi személyes véleményét fejezte ki, most már a Warner Bros. márka egy fontos arca - és ez a legújabb lépése újabb nyilvános csata kezdetét jelentheti a film- és tévéstúdió számára. Ez újabb abból a kínos mutatványs-sorozatából a számtalan problémával küszködő Warnernek, amikor ellentmondásos karakterek/színészek főszereplésével készült filmeket próbáltak népszerűsíteni.

A DC Studios, a Warner Bros egyik részlege, az a film- és televíziós cég, amely a DC képregényeken és anyagokon alapuló különböző filmek gyártását felügyeli. A közelmúltban a cég kínos bukással szembesült Ezra Millerrel kapcsolatban, aki a 250 millió dolláros Flash – A Villám című szuperhősfilmben kellett volna, hogy szerepeljen. A színész múlt héten bűnösnek vallotta magát egy jogtalan birtokháborítás vádjában, amiért betört a szomszédja vermonti házába és alkoholt lopott. Szeptemberben Miller 2022-es letartóztatásáról szóló leleplező anyagból kiderült, hogy a vermonti farmján egy titkos háremet működtettek - egy de facto kolostort, ahol a sztár jézusi figuraként befolyásolt számos nőt.

Decemberben Az acélember-sztár Henry Cavillt kirúgta a DC, alig néhány nappal azután, hogy Gal Gadot Wonder Woman 3 című filmjét elkaszálták, és hatalmas átszervezés történt a DC stúdióban. Cavill alig néhány hónappal korábban, októberben azt nylatkozta, hogy a DC főnökei azt mondták neki, hogy bejelentik, a Superman szerepében való visszatérését. 

"Miután a stúdiónál azt mondták, hogy még októberben, a felvételem előtt be kell jelentenem a visszatérésemet, ez a hír nem a legkönnyebb, de ilyen az élet" - mondta Cavill. 

Levi potenciálisan problémás megjegyzései január 29-én a kora reggeli órákban hangzottak el. A Chuck színésze hamarosan egy újabb átposztolt tweetet követett egy linkről, amelynek címe: "Az igazságügyi minisztérium bejelenti a történelem legnagyobb egészségügyi csalási egyezségét", amelyet eredetileg 2009-ben osztott meg. Ezután beírta: "Csak egy példa arra, amire utalok...", majd egy szomorú arc emoji következett. 

A tehetséges sztár legújabb tweetje azonnal visszatetszést váltott ki a közösségi média felhasználóiból, akik a kommentszekcióba ugrottak, hogy elmondják saját gondolataikat. Az egyik követő kiírta: "Chuck jó volt, de nem elég jó ahhoz, hogy mindezt csináld...".

Egy másik felhasználó azt írta a kommentszekcióba: "Blokkoltam a kiábrándító hülyeségek miatt", míg egy rajongó Zachary védelmére kelt, és így tweetelt: "az, ahogy az emberek elhamarkodottan következtetnek és a legrosszabbat feltételezik, a twitter legmérgezőbb része". Egy másik Twitter-felhasználó sorai: "Itt voltam, és tulajdonképpen izgatottan vártam a filmedet. De nem. Most már nem támogatlak'. 

A tweetek nem sokkal azelőtt érkeztek, hogy Zachary vasárnap reggel közösségi oldalain közzétette, hogy édesapja tragikus módon elhunyt néhány nappal korábban, miután rákbetegséggel vívott harcban elhunyt. Papa D címmel osztott meg egy szívszorító üzenetet: "Sokan érdeklődtök friss hírek után az apámról, Darrellről. Bár a végsőkig hősiesen küzdött, a papám néhány napja békésen elhunyt, barátaival és családjával körülvéve". 

Az Esélytelenből halhatatlan: A Kurt Warner-story sztárja így folytatta: "Végignézni, ahogy valaki lassan meghal rákban, az egyik legrosszabb élmény. De a tudat, hogy már nincs bezárva a bomló testébe, és most a mennyben karaokézik, annyi békét és örömöt ad nekem".

A sztár kifejezte, hogy az a sok "szeretet" és "ima", amit az édesapjáért küldtek, "még több hitet adott neki az emberiségben". Tudni, hogy ő is érezte és értékelte mindezt, ahogy az egész családunk is'. Zachary végezetül hozzátette: 'Végtelen szeretetet és fényt küldök vissza nektek'. Az üzenet mellé a színész emellett egy képaláírást is fűzött a poszthoz, amelyben a család fontosságát hangsúlyozta: "Öleljétek meg azokat, akiket szerettek. Öleljétek meg őket szorosan. Beszéljetek meg mindent, amiről beszélnetek kell. Mondjatok el mindent. És amikor eljön az idő, engedjétek el őket, hogy visszautazzanak oda, ahol minden kezdődött. Vissza a paradicsomba. Egy helyre, ahová egy nap mindannyian szerencsések leszünk, hogy visszatérhetünk." 

A közösségi média felhasználói és hírességtársai gyorsan részvétüket fejezték ki a Shazam! színészének, aki édesapja elvesztését gyászolja. 

Tavaly novemberben Zachary friss híreket osztott meg édesapja egészségügyi harcáról, amint az felépült a műtétből, és azt állította, hogy az orvosoknak sikerült "eltávolítaniuk a rák 90 százalékát a testéből". A hónap elején, januárban A káprázatos Mrs. Maisel sztárja elárulta, hogy 'apám kórházi szobájában ültem vele. Most nincs túl jól." Elmondta továbbá, hogy apja "pajzsmirigyrákja nem akar megszűnni", és hogy "Papa D nem sokáig élhet ezen a világon". 

Zachary még idén, március 17-én feltűnik a nagyvásznon a Shazam 2 - Az istenek haragja című filmben, amihez nemrég egy új trailer is megjelent a hét elején. A színész mellett olyan sztárok is szerepet kaptak az akciófilmben, mint Lucy Liu és Helen Mirren

Amikor arról beszélt, hogy mire számíthatnak a rajongók a második részben, David F. Sandberg rendező az Entertainment Weeklynek kifejtette, hogy Zachary "komoly skálával rendelkezik, és szerintem jó, hogy ebben a filmben is megmutathat ebből valamennyit. Nem csak arról van szó, hogy 'Hű, szuperhős leszek!'. Ezúttal tényleg felelősséget kell vállalnia és meg kell mentenie a világot."

A múlt hónap decemberében Zachary személyesen reagált azokra a pletykákra, amelyek szerint fennállt a lehetősége annak, hogy lecserélik őt a DC univerzumban, és a Twitteren a következőket mondta a rajongóknak: "Oooh, én tényleg nem hinnék el mindent, amit az interneten látsz. Én vagyok Gucci, Ash. Mindannyian Gucci vagyunk", utalva a felhasználó tweetjére, amit újra posztolt. A DailyMail.com megkereste Levi képviselőjét, hogy kommentálja az esetet... 

akció | fantasy | kaland | krimi | thriller | vígjáték

Ugyan mit is csinálhat egy kamasz srác, aki váratlanul szuperképességek birtokába jut? Még szép, hogy él ezzel a lehetőséggel, így amikor csak teheti, felveszi a harcot a... több»