A Boogie egy 2021-es sport-dráma, amit Eddie Huang írt és rendezett. Az alkotónak ez volt az első rendezői munkája.

A film főszereplői: Taylor Takahashi, Taylour Paige, Pop Smoke és Jorge Lendeborg Jr. A film egyben Pop Smoke egyetlen színészi szereplése is, mielőtt 2020. februárban elhunyt volna. A film vegyes kritikákat kapott és 4,3 millió dollárt hozott a kasszába.

Az elismert író, producer és étteremtulajdonos, Eddie Huang rendezői bemutatkozása, a BOOGIE, Alfred "Boogie" Chin, a Queens-i kosárlabdafenomén fejlődéstörténete, aki arról álmodozik, hogy egyszer az NBA-ben játszhat. Míg szülei arra ösztönzik, hogy összpontosítson egy elit egyetem ösztöndíjának megszerzésére, Boogie-nak meg kell találnia az egyensúlyt egy új barátnő, a középiskola, a pályán lévő riválisok és az elvárások terhe közötti navigáláshoz.

A film felvételi munkálatai 2019. augusztusában kezdődtek Queens és Manhattan New York-i kerületeiben.

A Rotten Tomatoes oldal összegzése alapján, amely 81 hozzászóló kritikáján alapul, a film 42%-os értékelésen áll. A nézők véleménye alapján "a Boogie nem találja el a hangot mesterkélten kidolgozott cselekményével és az egyenetlen hangvételével".

A Boogie mától streamelhető a Netflixen. Ha rendelkezel előfizetéssel, akkor a mafab oldaláról, a “Hol nézheted” szekció alatti Netflix gombra kattintva már nézheted is a sorozatot.

46 Boogie  (2021)

dráma

Egy fiatal kínai srác, akinek a szülei Knínából emigráltak, próbálja megtalálni az egyensúlyt az életben, miközben szeretné megvalósítani az álmát, hogy az NBA-ben... több»