Emilio Sakrayát még sosem láthattuk így: A 60 perc című filmben egy izmos és tetovált harcművészt alakít, aki nem hagyja, hogy az ellenfelei megállítsák.

A 60 percben Octavio (Emilio Sakraya) egy idővel versengő, akciódús küzdelembe kerül: lemond egy fontos összecsapást, hogy születésnapján a lányával lehessen. Ehhez mindössze egy óra alatt kell Berlinen átkelnie, miközben bűnözők követik minden lépését. Ezzel egy városon át tartó üldözési jelenet veszi kezdetét. Emilio Sakraya színészi munkáját számos nemzetközileg elismert színész és a híres kaszkadőr, Marie Mouroum támogatja.

A filmre jellemző jellemző lenyűgöző akciójelenetekben mindketten megcsillanthatjék tehetségüket,bemutatják a harcművészetek iránti szenvedélyüket. Hatalmas autós ütközésekre és óriási magasságból való ugrásokra számíthatunk, amelyet nagyszerűen koreografált harcjelenetek egészítenek ki. Oliver Kienle rendező számára Marie Mouroum és Emilio Sakraya az álom gárda: "Mindketten sok éves tapasztalattal rendelkeznek a harcművészetek terén, és hetekig, hónapokig lázban tartotta őket a forgatás. Ez lehetőséget adott arra, hogy nemzetközi szintű akciófilmet készítsek."

A további szerepekben Dennis Mojen, Paul Wollin, Florian Schmidtke láthatók.

Ha szívesen megnéznéd a filmet és rendelkezel Netflix előfizetéssel, nincs más dolgod, mint a film mafabos oldalán található, “Hol nézheted” szekció alatti Netflix gombra kattintani.

68 60 perc  (2024)

akció | dráma | sportfilm

Octaviónak csak egy órája van arra, hogy eljöjjön a lánya születésnapjára, különben örökre elveszítheti a lány felügyeleti jogát. De hogy elérje célját, lemondja egyik... több»