Az első brazil gyerek-sorozat, a Luz: A szív ragyogása mától elérhető a platformon.

A sorozatban Luz (Marianna Santos) egy olyan árva lányt alakít, akit csecsemőként Ga (Claudia Di Moura) a brazil őslakos Kaingang közösség tagja fogad be. Kilenc éves korában a bátor kislány fontos nyomra bukkan a múltjával kapcsolatban, és úgy dönt, megszökik az őt felnevelő közösségből. Barátja segítségével Luz egy bentlakásos iskolába kerül, ahol új, különleges barátok segítségével kutathatja múltja részleteit.

Marianna Santos játssza a címszerepet, Celso Frateschi, Claudia di Moura, Dandara Albuquerque, Daniel Rocha pedig mellékszereplőként csatlakoztak a sorozathoz.

A Floresta által gyártott sorozat Luz Guillermo Pendino ötlete alapján készült. A széria Thiago Teitelroit rendező és André Rodrigues forgatókönyvíró munkájával készült. 

Ha szívesen megnéznéd a filmet és rendelkezel Netflix előfizetéssel, akkor a film mafabos oldalán található, “Hol nézheted” szekció alatti Netflix gombra kattintva holnaptól már nézheted is!

családi | kaland | vígjáték

Luz egy árva gyermek, aki csecsemőkora óta a Kaingang közösségben nevelkedett, és az őslakosok tudása és értékei között nőtt fel. Egészen addig, amíg a bátor kislány... több»