Mától a Netflixen: Ma véget ér a platform egyik legjobb sorozata

A végéhez érkezett a Netflix nagysikerű sorozata, A korona, amelynek utolsó évadának második fele mától elérhető a streamingszolgáltató kínálatában.

A hatodik évad első négy epizódja még november 16-án debütált a platformon, amelynek cselekménye Diana Spencer tragikus halálát dolgozta fel, december 14-től pedig további hat epizód is megtekinthető, amely végleg lezárja a szériát.

Ezekben a részekben II. Erzsébet királynő története véglegesen lezárul, akit korábban Claire Foy és Olivia Colman alakított, jelenleg pedig Imelda Staunton formál meg. Miközben a királynő az új évezred kezdetén visszatekint hosszú trónon töltött idejére, a királyi család “újjászerveződik”. Vilmos herceg (Ed McVey) találkozik Katalin Middletonnal (Meg Bellamy), így az ország egy új párért rajonghat, illetve Károly herceg is feleségül veheti Camillát.

A korona a Netflix legsikeresebb produkciója, így valahol nem is meglepő, hogy a platform nem szívesen engedi el a projektet, ennek fényében pedig már számos pletyka felröppent azzal kapcsolatban, hogy Left Bank Pictures produkciós céggel karöltve egy előzménysorozatot is készítenek, amely Viktória királynő 1901-es halálától II. Erzsébet királynő házasságáig tartó időszakot ölelné fel.

A korona - 6. évad tehát már elérhető a streamingszolgáltatón, a sorozat mafabos adatlapján található Netflix ikonra kattintva pedig közvetlenül el is indítható a lejátszás, amennyiben rendelkeztek előfizetéssel a szolgáltatónál.

dráma | történelmi

A következő évad ott folytatódik, ahol az 5. évad véget ért, és a walesi hercegnő halála előtti utolsó napokról szól, amikor egy autóbalesetben életét vesztette ő és... több»