Mától elérhető a Virgin River című sorozat legújabb évada, novemberben pedig már a 6. évad is streamelhető. Itt van minden, amit tudni lehet a Virgin River ötödik évadáról.

A 2019-ben debütált sorozat hamar a nézők kedvencévé vált a Netflixen.  A  romantikus dráma főszereplői: Alexandra Breckenridge, Martin Henderson, Colin Lawrence és Jenny Cooper.

A Virgin River című sorozat 5. évadát már 2 évvel ezelőtt bejelentették, azonban az, hogy ezt rögtön egy újabb évad is követi, azt bizonyítja, hogy a sorozat újra és újra túlteljesíti a hozzá kapcsolódóan elvárt eredményeket. 

A Netflix dráma divíziójának vezetőjével készült interjú szerint a sorozatnak "a televíziós sorozatok között a legvonzóbb gazdasági mutatói vannak, nagyon magas megtérüléssel jár, mivel sokkal kevesebbe kerül elkészíteni, mint a speciális effektekkel terhelt produkciókat".

Az információk szerint a Virgin River 5. évadának részenkénti költségvetése 3 és 5 millió dollár között mozog, ami azt jelenti, hogy az ötödik évad összesen akár 60 millió dollárba is kerülhetett a Netflixnek.

Az ötödik évad előtt a legnagyobb hír az, hogy Patrick Sean Smith váltja fel Sue Tenney-t showrunnerként. Tenney más projektekkel folytatja, és még nem közölte nyilvánosan, miért távozik.

A Virgin River ötödik évada meglepő új kapcsolatokról, egy sokkoló szakításról, egy nehéz bírósági tárgyalásról, szívszorító búcsúról és egy várost fenyegető erdőtűzről szól, amely összehoz néhány Virgin River-i embert, miközben másokat szétszakít. Az anyaság kérdései Melt arra ösztönzik, hogy nagy döntést hozzon a klinikájának jövőjéről, míg váratlan terhessége visszaviszo a múltjába. Jack, hogy tovább bizonyítson Melnek, szembe kell néznie néhány régóta esedékes konfrontációval - saját démonaival és természetesen Charmaine-nel. 

A Virgin River 5. évadát mától streamelheted a Netflixen. Ha rendelkezel előfizetéssel, akkor a mafab oldaláról, a “Hol nézheted” szekció alatti Netflix gombra kattintva már nézheted is a sorozatot.

dráma | romantikus

Mel alkalmazkodik a megváltozott életritmushoz, Jack azon dolgozik, hogy gyarapítsa üzletét, a város pedig új fenyegetésekkel néz szembe, amikor Virgin Riverben titkok kezdenek... több»