Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
83%

Virgin River (2019-2022)

Virgin River
Filmadatlap
 
35
Szereplők
6
Vélemények
11
Képek
2
Videók

Galéria (11)

Videók (2)

 
JRD   2022. 11. 08.

legújabb vélemény

0

Átlagos sorozat, átlagos történettel és szívmelengető szereplőkkel. Kikapcsolódásnak tökéletesen megfelel. Kis szerelem, kis pletyi, kis mindenlébenkanálság, kis romantika, kis krízis, kis bűnözés, kis posztraumás stressz, kis titkok, kis veszteség s... több»

 
Dorkateo   2020. 11. 04.

2
Minőségi szappanopera :)

Nagyon jól sikerült drámasorozat. A szappanopera jelzőt azért adtam, mert a 10 rész alatt felpörögnek az események. Van itt minden: pletyka, titkok, szerelmi háromszögek, traumatikus emlékek, gengszterek, váratlan bébik, pont, mint az életben... Mindezt igen jó minőségben, hitelesen játsszák kiváló színészek álomszép helyszíneken. Eddig 5 olyan sorozat volt, amit szívesen néztem meg újra (nem vagyok sorozat fun), de ez közéjük tartozik. Várom az új részeket. Sajnos az újabb évadok nem tudtak újat nyújtani, így az "izgalmas bonyodalmak" vették át a főszerepet, ami engem viszont kevésbé izgat. A 3. évadot végig sem tudtam nézni...

 
dandelion1983   2022. 04. 20.

0

Nem rossz sorozat, de nem váltotta be a hozzá fűződő reményeimet. Nagyon szeretem a kisvárosban játszódó alkotásokat, pont annak egyszerűsége, családiassága miatt. Jól indult ez is, de aztán nem tartott semmilyen irányba sem, és pont a báj hiányzott ... több»

 
violet_hope11   2020. 08. 09.

0

Egy könnyed, kisvárosban játszódó sorozat. A főszereplők életét és múltját részről-részre ismerjük meg. Mel és Jack kapcsolatában is az tetszett a legjobban, hogy a készítők semmit nem kapkodtak el, mégis nyilvánvaló, hogy már első találkozásukkor me... több»

 
cinderella   2020. 01. 05.

0

A könyv a tartalma alapján sosem volt elég érdekes nekem, hogy elolvassam, de a sorozatot nagyon eltalálták. Remélem, nemsokára jön a folytatása.

 
Idknw   2022. 08. 26.

0

Az első 2 évad egész jó, jók a szereplők, gyönyörű tájak, de aztán nagyon ellaposodik, nem szól semmiről, unalmas vergődés, többszöri nekifutás után sem bírtam tovább nézni, pedig szeretem a kisvárosi filmeket, sorozatokat.

 

Virgin River valójában nem egy kaliforniai város. A Virgin folyó a Colorado folyó egyik mellékfolyója az Egyesült Államok Utah, Nevada és Arizona államaiban. A folyó körülbelül 261 km hosszú. 2009-ben, a Zion Nemzeti Park centenáriumi ünnepségén Utah állam első vadregényes és festői folyójává nyilvánították.

(Hupka Adrián)
 

Ez a sorozat hasonló cselekményt követ, mint a Szívek doktora (2011), és egy színész is részt vesz mindkét produkcióban. Az említett sorozatban Tim Matheson karaktere egy orvos, akinek meg kell osztania a rendelőjét egy új orvossal a városban, akit nem kedvel (Rachel Bilson), míg a Virgin Riverben egy új nővérrel kell együtt dolgoznia a városban, akit szintén nem kedvel (Alexandra Breckenridge).

(Hupka Adrián)
 
Komolyan, az a legjobb ebben a sorozatban, hogy a szereplők hús-vér embereknek tűnnek. Vagyis szemrebbenés nélkül el tudjuk nekik ezt hinni. Akkor is, ha néha közhelyesek. több»